IMow 422 Robotgressklipper

Viking IM 422

kr. 9 990,00


Produsent: Viking     Varenr:    

Antall: Legg i handlevognen


Ved bestilling av dette produktet tilkommer en fraktpris på kr. 298,00.
iMow robotgressklipper i serien MI 4 kommer til sin rett på mindre og mellomstore gressflater. MI 422 klipper opptil ca. 500 m² på kort tid og klarer uten problem skråninger opptil 35 %, uten at det går ut over klipperesultatet. Et tydelig LCD-display og en enkel programmering gjør håndteringen av roboten super enkel. Et perfekt valg for små og mellomstore gressmatter.

 
Hjul med traksjonsprofil

I områder med tett gress, ujevne flater og slakke bakker kan man bytte til hjul med traksjonsprofil og din iMow ingen problemer å ta seg fram. Hjulene er også selvrensende.


Forskjøvet hjemkjøring

Som standard er robotklipperen innstilt på å kjøre tilbake til dockingstasjonen langs den lagde sløyfen. Roboten kan ved behov stilles inn slik at hjemkjøringen kan forskyves mellom 0,3 til 0,7 meter fra sløyfen. Dersom det finnes passasjer innlagt vil man trenge ekstra tilbehør som f.eks ekstra ledningsnett AED 600.


Lyssterkt LCD-display

Via displayet gjøres alle innstillinger fort og helt intuitivt. Displayet med høy kontrast og lysstyrke, er like enkelt å programmere i sterkt sollys som i overskyet vær. På modellene i serie MI 6 kan displayet tas av maskinen slik at du ikke trenger bøye deg for å programmere den.


Støtfanger

Kåpen på iMow robotklipperene er bevegelig og utstyrt med sensorer for å kjenne hindringer. Om den skulle støte mot et hinder, ledes kreftene bort langs kåpen og roboten endrer umiddelbart retning. Dersom kåpen løftes på, stanser kniven.


Integrert tyverisikring

Ved å aktivere tyverisikringen hindrer du at uvedkommende får tilgang til din maskin. VIKING har strenge rutiner før man opphever tyverikoder. Dette gjør det uinteressant å stjele slike maskiner da de blir ubrukelige for andre enn deg selv.


Bioklipp

Under klippingen blir gressavfallet finkuttet til ørsmå partikler som blir liggende igjen som verdifull gjødsel på plenen. Den kraftige biokniven, med dobbeltsidig sliping, holder seg skarp lenge da den etter hvert knivstopp automatisk skifter dreieretning. Når kniven behøver byttes, gjøres det helt uten verktøy.


Dockingstasjon

Dersom batteriet trenger mer energi eller om det regner (med aktivert regnsensor), kjører robotklipperen selv tilbake til sin dockingstasjon for å lade opp batteriet. Med et intelligent ladesystem kan robotgressklipperen selv avgjøre om den trenger å hurtiglade, for raskt å kunne gå ut å klippe igjen, eller lade normalt, hvilket er mer skånsomt for batteriet. Dockingstasjonen kan plasseres både på og utenfor gressplenen, avhengig av det som passer deg best. Var bare nøye med å kontrollere hvordan kabelen skal legges.
Teknisk data
Fjernstyring Standard - kablet
Arbeidsturtall o/min 4450
Materiale i dekselet Polymer ASA
Maksimal stigning % 35
Lydeffektnivå LwA (dB [A]) 62
Vekt kg 9
Batterieffekt Ah 2,25
Klipptid pr. uke t 10
Klippetid pr. batterilading min 30
Lydtrykknivå målt LpA dB(A) 49
Klippebredde cm 20
Enhet (L/B/H) cm 60 x 43 x 27
Emballasje (L/B/H) cm 99 x 59 x 31
Navigasjon Tilfeldig
Batteritype Lithium-Ion batteri 18 V
Maksimalt plenareal m² 0-500
Usikkerhetfaktor KpA dB(A) 2
Effekt strømadapter W 60
Klippehøyde mm 20-60
Klippehøydejustering 15 steg (sentral)
Gjennomsnittlig ladetid min 90